Martina Vilarasau

Mobirise

Sant Cugat del Vallès, 1991. Dramaturga, actriu, creadora i pedagoga. Graduada en interpretació per l'Institut del Teatre i formada en dansa i estudis musicals, especialitat en flauta travessera.

 S’ha continuat formant amb professionals com: Ferran Utzet, Sílvia Quer, Jorge Picó, Andrés Lima, Pablo Messiez, Marta Carrasco, Coralina Colom, Clara Segura, Alfredo Sanzol, Carlota Subirós, Pere Sais, Sol Picó....

 Els seus últims treballs com actriu són: Ya, Ya de Raúl Moreno (Companyia R'ART), estrenada com a lectura dramatitzada a la Sala Beckett i com espectacle al Parc Sandaru dins les beques Kinètic d’ajuts a la creació. Amnè(i)s(t)ia: Say sorry creació de IT TEATRE amb direcció de Chokri Ben Chikha, temporada a la Sala Beckett i gira per Holanda i Bèlgica, Punys de Pauline Peyrade (Sala Beckett, direcció de Ferran Utzet), Des châteaux en Espagne de Philippe Dorin amb direcció de Sylviane Fortuny, Compagnie Pour Ainsi, espectacle bilingüe francès-castellà estrenat al Théâtre Gérard Philippe a Saint Denis-París i gira per França 2015-2016-2017, Antígona de Jean Anohuilh, espectacle final de carrera presentat a la Sala Scanner de l’Institut del Teatre (dir. Dolors Vilarasau).

Dins la temporada d’estiu ha participat en una dotzena d’edicions de les Lectures a la Fresca, i cada Nadal des de l’any 2000 participa en les representacions de Pedra i Sang. Com a dramaturga ha escrit i interpretat el microteatre Un desgraciati i el text I em pica a la porta estrenat dins les Lectures a la Fresca confitades 2020.

És premi d’interpretació ex-aequo al festival de La Palma de Reus. Té el reconeixement Lectures a la Fresca 2021 per votació popular per les seves interpretacions a les Lectures d’aquest any.


This page was created with Mobirise