Mobirise

10 anys
Pedra i Sang

Publiquem aquest conte amb motiu dels primers deu anys de les representacions de “Pedra i Sang”, durant les festes nadalenques, al monestir de Sant Cugat del Vallès. L’any 2000 en feia exactament sis-cents cinquanta de l’assassinat de l’abat, la nit de Nadal, davant del poble santcugatenc reunit a l’església. Aquest trist esdeveniment no ha estat oblidat, i la llegenda que anà teixint-se entorn d’ell ha passat de pares a fills fins als nostres dies. El nostre agraïment és per a tots els qui han col·laborat en aquesta empresa: els actors, cantants i músics, la Companyia Tetrateatre i la seva directora, l’Ajuntament de Sant Cugat, el públic que sempre ha omplert la sala, i a tots els amics de Pedra i Sang.

AMICS de Pedra i Sang

JOSEP M. JAUMÀ (REUS, 1938) 

Ha estat professor d' anglèsi literatura en diversos instituts i a la universitat autònoma. Ha traduït alguns poetes anglesos i, a més de "Pedra i Sang", ha escrit "El Màrtir Cugat" sobre la vida i mort d'aquest sant.

IGNASI BASSÓ (BARCELONA 1962)

Fa vint anys que viu a Sant Cugat, on li agrada participar de la vida del poble col·laborant amb diferents entitats diverses.
És dissenyador gràfic, treballant en la comunicació visual, d'empreses i assossiacions, participa com a il·lustrador a la festa del Llibre Gegant.

Apartat de Correus, 41
08171-Sant Cugat del Vallès 

pedraisang@gmail.com
Telèfon: 669244619

Built with Mobirise maker